Hodnocení obchodu

5,0 149 hodnocení
5
148x
4
0x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
JT Avatar autora Jan Trnka | 11.4.2024
Super!
TS Avatar autora Tomas Stepan | 10.4.2024
Super provedení produktu
RS Avatar autora Radka Sekyrová | 28.3.2024
HK Avatar autora Honza Kočka | 26.3.2024
Komunikace exkluzivní, dokonce nad rámec povinností.
FH Avatar autora Filip Hylas | 23.3.2024
Dodání bylo malinko delší ale na email mi došel email s omluvou a popisem kdy zboží dorazí a to se taky stalo. Produkt perfekt jde vidět že je to fakt masiv dřevo a preciznost chytů na výbornu. Do budoucna určitě pořídím i wallmounted desku.
P Avatar autora Pavel | 19.3.2024
J Avatar autora jirka | 7.3.2024
ER Avatar autora Eva Ralausová | 6.3.2024
Som veľmi spokojná. Veľmi rýchle dodanie
Avatar autora Matej Štefík | 6.3.2024
PH Avatar autora Pavlína Hořínková | 4.3.2024
(Nenechte se zmýlit začátkem, toto je pozitivní recenze :) ) Na internetu bylo zboží uvedeno skladem, nicméně byla to chyba a muselo se vyrobit na zakázku. Tím, že si výrobce zajišťuje vše sám, tak se nejspíše více věnuje výrobě než komunikaci. Nicméně po výměně dvou emailů byla situace vysvětlena a zboží posláno. Kdyby na komunikaci měla firma speciálního zaměstnance, tyto chyby by nevznikaly, ale zase by nebylo možné mít zboží tak slušné kvality za tak příznivou cenu :) takže vše je, jak má být. Díky!
JL Avatar autora Jan Liška | 4.3.2024
KD Avatar autora Klára Dunovská | 2.3.2024
PZ Avatar autora Petra Zvolánková | 29.2.2024
ES Avatar autora Eliška Sochorová | 22.2.2024
Naprostá spokojenost, komunikace, rychlost dodání, samotný produkt, vše top :)
VZ Avatar autora Vítězslav Zabák | 19.2.2024
Avatar autora Daniel Šuška | 18.2.2024
Produkt dle popisu i foto. Levná doprava. Hezky zabaleno.
H Avatar autora Honza | 1.2.2024
Velmi spokojen, na moje prsty by 28mm by mohlo být trošku širší, ale ostatní příčky jsou super a celková velikost je ideální. Jo a jestli nemáte, tak si natočte unboxing, je to fakt radost rozbalovat. Včetně zmíněného Děkuji na faktuře. Díky
MV Avatar autora Martin Vávra (Administrátor) 1.2.2024
Moc díky Honzo! Unboxing by už asi zhatil pocit prního dojmu z desky a obávám se, že by to kouzlo zmizelo. Ale popřemýšlím and tím.
PV Avatar autora Petra Vyšohlíd | 25.1.2024
Maximální spokojenost s dodáním i s produktem. Krásně zpracováno, radost koukat a ještě větší radost viset. Děkuji PVK
M Avatar autora Martin | 15.1.2024
Kvalitní produkt, osobní přístup, rychlé doručení. Děkuji.
TF Avatar autora Tomáš Fiala | 15.1.2024
Nahoru
149 položek celkem
Zpět do obchodu