Hodnocení obchodu

5,0 159 hodnocení
5
157x
4
1x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
M Avatar autora Martin | 21.2.2021
Velka spokojenost, mily telefonicky kontakt, vse rychle vyrizeno, no a koupena balkna je umelecky vytvor sama o sobe. Dekuji a vrele doporucuji.
MV Avatar autora Martin Vávra (Administrátor) 31.3.2021
Děkujeme :-)
V Avatar autora Vojta | 27.1.2021
Naprostá spokojenost. S komunikací a s nečekaně rychlým vyřízením objednávky! díky!
F Avatar autora Franka | 25.1.2021
Maximálne spokojná. Komunikácia s obchodom výborná. Popis na stránke výstižný a úplne sa zhoduje s produktom. Nehovoriac o cene- ktorá je oveľa nižšia, v porovnaní s podobnými produktami od iných výrobcov
DK Avatar autora Dominika Kucharíková | 20.1.2021
Skvelá komunikácia a ani produktu nemám čo vytknúť.
H Avatar autora Honza | 19.1.2021
Naprostá spokojenost s rychlým jednáním a balknou. Skvělá na zimní trénink! 100% doporučuju
MV Avatar autora Martin Vávra (Administrátor) 31.3.2021
Děkujeme Honzo :-)
Avatar autora Jakub Šikola | 16.1.2021
Velká spokojenost jak s komunikací s eshopem tak i s produktem.
L Avatar autora Láďa | 8.1.2021
Za mne spokojenost - pořídil jsem balknu Base+ a Mid, v kombinaci s pár lištama je z toho parádní domácí campus board :)
J Avatar autora Josef | 5.1.2021
Mám balknu Miminalist, dobré zpracování, prostě hezký kus dřeva :D Dodání bylo rychlé, takže spokojenost.
J Avatar autora Jan | 5.1.2021
Bezproblémové vyřešení objednávky. S produktem jsem opravdu spokojený.
M Avatar autora Michaela | 4.1.2021
Objednávala jsem na poslední chvíli a i přes to deska dorazila do vánoc a syn byl z dárku moooc nadšený. Děkuji
S Avatar autora Sara | 1.1.2021
Som veľmi spokojná s nákupom, hangboard je úžasný. Predajca bol ochotný dokonca spraviť menšie zmeny na objednanie. Výborná cena za ešte lepšiu kvalitu a veľmi ohladuplna komunikácia medzi obchodom a kupcom. Odporúčam všetkými piatimi.
MV Avatar autora Martin Vávra (Administrátor) 1.1.2021
Díky Sáro, to rád slyším! Tak přeji ať deska s pegboardem dobře slouží :-)
A Avatar autora Anet | 23.12.2020
Rychlé dodání. Deska podle očekávání. :)
AD Avatar autora Anna Drobná | 22.12.2020
Super!!! :)
Š Avatar autora Štěpán | 21.12.2020
Kluci to dělají srdcem, fakt super přístup!
P Avatar autora Petr K. | 21.12.2020
Dodání bylo rychlejší než jsem čekal a za ty peníze je to paráda.
P Avatar autora Patrik | 17.12.2020
Expresné doručenie. Doska je tip top. Super kvalita a vyhotovenie. Maximálna spokojnosť.
MV Avatar autora Martin Vávra (Administrátor) 17.12.2020
Díky Patriku :-) Ať deska slouží!
I Avatar autora Ivča | 15.12.2020
Suprová :)
Avatar autora Filip Šanca | 15.12.2020
Perfektní
SA Avatar autora Samuel Agošton | 15.12.2020
Doporucujem!!!
MV Avatar autora Martin Vávra (Administrátor) 15.12.2020
Díky za hodnocení Samuele, přeji super tréninky!
Nahoru
159 položek celkem
Zpět do obchodu